Mazda Kombi Autóbérlés Nyíregyháza

Bérleti díjak:

1-5. napig:
6500 Ft/nap

6-10. napig:

5900 Ft/nap

11. naptól:

5500 Ft/nap

Mazda Kombi autóbérlés Nyíregyháza adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 5 fő
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 1950 cm3
Váltó: Manuális
Sebességek száma: 5
Klíma: Manuális klíma
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Nincs
Kaució: 50000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 15 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, CD Lejátszó, Központi zár
Mazda Kombi Autóbérlés Nyíregyházán
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mazda Kombi autóbérlés Nyíregyháza

Mazda kombi autóbérlés Nyíregyházán. Családi, utazási vagy üzleti bérlési célokhoz kiváló választás. Tágas csomagtérrel rendelkezik, alacsony a fogyasztása, megbízhatóan működik. Mind a városi, mind az országúti közlekedéshez megfelelő választás.

Mazda Kombi Autóbérlés Nyíregyháza

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

A kényelmes autózásról az audio eszközök, a központi zár és a klíma gondoskodik. Amennyiben szeretnél hosszú távra bérelni egy olcsó és jó autót ne szalaszd el ezt a lehetőséget.

Kölcsönözz nálunk bérjárművet és kedvezményekkel, akciókkal várunk! Áraink alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is adunk. Egyes esetekben van lehetőséged némi alkura is, hívj fel (Telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni (hétfő-péntek 08:00 -18:00; szombat: 08:00-09:00; vasárnap 17:00-18:00). A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetni a telephelyvezetővel. Ilyen esetben a bérbeadó telephely nyitási díjat jogosult felszámítani.

Mazda Kombi  autóbérlés Nyíregyházán

Az autópályadíj Győr – Sopron – Moson megye területére ingyenes. Szintén ingyenes a határátlépési engedély az EU-s országokba.  Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is.

Ha szeretnéd kibérelni ezt az autót, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top