Renault Megan autóbérlés Győr, kedvező áron

Renault Megan autóbérlés Győrben

Bérleti díjak:

1-5. napig:
6000 Ft/nap

6-10. napig:

5500 Ft/nap

11. naptól:

5000 Ft/nap

Renault Megan autóbérlés Győr, kedvező áron adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 5 fő
Üzemanyag: Benzin
Hengerűrtartalom: 1460 cm3
Váltó: Manuális
Sebességek száma: 5
Klíma: Nincs
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Van
Kaució: 50000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 15 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, Elektromos ablak, Központi zár
Renault Megan autóbérlés Győrben, kedvező áron
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Renault Megan autóbérlés Győr, kedvező áron

Kedvező áron bérelhető ez a kitűnő műszaki és esztétikai állapotban lévő Renault Megan kombi autó. Az autó 500 literes csomagterével és 6 literes fogyasztásával akár rövid, akár hosszú utakra is ideális választás. ha kirándulnál vagy nyaralnál egy jót a barátokkal vagy a családdal ne gondolkozz sokáig. Hívj fel, nézd meg az autót és már indulhattok is. Legkevesebb 14 naptól bérelhető, kedvező napi 5000 Ft áron. Napi futási limit 300 km, túlfutási díj 15 Ft/km. Válaszd ezt az autót ha hosszú útra indulsz és igazán kényelmesen szeretnél utazni. Hatalmas csomagterébe biztosan be fog férni az összes csomagotok és az utasoknak is marad bőven hely, ők is kényelmesen utazhatnak. A vezetői élményről a tempomat, az elektromos ablak, az audio eszköz és a központi zár gondoskodik.

Renault Megan autóbérlés Győrben, kedvező áron

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

Kölcsönözz nálunk bérjárművet és kedvezményekkel, akciókkal várunk! Áraink alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is adunk. Egyes esetekben van lehetőséged némi alkura is, hívj fel (Telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni (hétfő-péntek 08:00-18:00; szombat: 08:00-09:00; vasárnap: 17:00-18:00). A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetni a telephelyvezetővel. Ilyen esetben a bérbeadó telephely nyitási díjat jogosult felszámítani.

Olcsó autóbérlés – Renault Megan autóbérlés Győrben kedvező áron

Ingyenes autópályadíj Magyarország egész területére, és az ár a Casco-t is tartalmazza, így egyszerre biztonságban és kényelmesen utazhatsz.  Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is. Amennyiben szeretnéd kibérelni ezt az Renault Megan autót töltsd ki az alábbi űrlapot a bérléshez.

Ha szeretnéd kibérelni ezt az autót, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top