Sprinter Bérlés Nyíregyháza

Bérleti díjak:

1-5. napig:
13900 Ft/nap

6-10. napig:

12500 Ft/nap

11. naptól:

11200 Ft/nap

11. naptól:

11200 Ft/nap

Merci Sprinter kisteherautó bérlés Nyíregyháza adatok:

Jogosítvány: B kategória
Szállítható személyek: 3 fő
Üzemanyag: Dizel
Hengerűrtartalom: 2150 cm3
Váltó: Manuális
Sebességek száma: 5
Klíma: Nincs
Tolatóradar: Nincs
Tempomat: Nincs
Raktér mérete: 1,84m x 1,7m x 4,2m - 14 m3
Kaució: 150000 Ft
Kilométer limit: 300 Km/nap
Limit feletti km ára: 15 Ft/Km
Egyéb felszereltség: Rádió, Központi zár
Merci Sprinter Kisteherautó Bérlés Nyíregyháza
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Merci Sprinter kisteherautó bérlés Nyíregyháza

14 köbméteres raktérrel rendelkező Mercedes Sprinter (hosszú, magas kivitel, L4H2) kisteherautó bérlés Nyíregyháza. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotú kisteherautó, 9-10 literes fogyasztással, szervokormánnyal, vonó horoggal, audio eszközzel felszerelve.

Sprinter Bérlés Nyíregyháza
Sprinter Bérlés Nyíregyháza

 

Mielőtt kisteherautót bérelsz, mérd le a szállítandó csomagokat, illetve rakomány minden méretét, nehogy meglepetés érjen. Ennek a Mercedes Sprinter kisteherautónak a raktere hatalmas, ebbe sokféle áru, nagy méretű rakomány is belefér! 184 cm magas, 170 cm széles és 420 cm hosszú. A doblemezek között a távolság: 120 cm, a raktér 14 köbméter méretű, így rengeteg áru elfér benne. Saját tömege 2183 kg, össztömege 3500 kg, a szállítható rakomány súlya 1317 kg, vagyis több mint 1.3 tonnát tudsz vele elszállítani. 3 személy szállítására alkalmas, így amennyiben szükséges, tudsz 2 fő segítséget vinni a rakodáshoz, a sofőrön felül.

A raktér plató hossza 4.2 métere, ami nagyban segít abban, hogy hosszú tárgyakat, anyagokat is könnyen és gyorsan tudj eljuttatni a célállomásukra.

Akár egy napos, akár hossztávú bérlésben gondolkodsz, nézd meg a kölcsönzési feltételeket és ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, hívj fel és mindent megbeszélünk. Telefonszám +36 1 445 4213.

Mercedes Sprinter kisteherautó bérlés Nyíregyháza árak

Kölcsönözz nálam kisteherautót és kedvezményekkel, akciókkal várlak! A kisteherautó bérlés árak alakulása függ a kölcsönzési idő hosszától és időszakonként egyéb kedvezményeket is biztosítok részedre. Hosszútávú Kisteherautó Bérlés esetén EGYEDI ár!! HÍVJ és alkudj magadnak egy jó árat! Minél hosszabb időre kéred a bérlést, a kölcsönzési díj, annál jobban csökken. Egyes esetekben van lehetőséged némi alkura is, hívj fel (Telefonszám: +36 1 445 4213) és egyeztessünk időpontot. A járművet nyitvatartási időben tudod átvenni illetve leadni. A nyitvatartási időn kívüli átvételről minden esetben személyesen szükséges egyeztetnünk.

Mercedes Sprinter kisteherautó bérlés Nyíregyházán

Az ingyenes megyei autópálya-matricát, a határátlépési engedélyt EU-s országokba, és  bizonyos esetekben a casco-t az ár tartalmazza. A kényelemről a szervokormány, audio eszköz gondoskodnak. A bérelhető kisteherautóval számos szállítási feladatot tudsz megoldani. Kitűnő választás belföldi vagy külföldi áruszállításhoz, költöztetéshez, vagy vontatáshoz is. (Vontatásra külön megegyezés szükséges, mert ilyen esetekben a Mercedes Sprinter bérautó egyes alkatrészei, például a kuplungrendszere kiemelt igénybevételt kap, így a kopása megnő és élettartama a vontatási feladatokkal rövidül, szerviz igénye és szerviz költsége megemelkedik.)

Igazán kitűnő választás ez a nagy rakterű, Mercedes Sprinter L4H2 kisteherautó bérlés Nyíregyházán. Sprinter bérlés. A Mercedes Sprinter bérelhető típusa legendásan tartós, jó műszaki adottságú, megbízható kisteherautó. Nem hagy cserben, a rakományt időben leszállítod vele.  Tervezd meg az utad, és már indulhatsz is.

Ha szeretnéd kibérelni ezt a teherautót,  bármilyen kérdésed lenne, hívj: +36 1 445 4213

Autóbérléshez kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha kéred, kollégáink munkaidőben 30 perecen belül visszahívnak (akár külföldön is), és AZONNAL segítenek neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb járművet.

 
 
Scroll to Top